If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предпазителят за подгрева е 20 амперов, но за да се захрани подгрева само на контакт ще е необходимо реле, тъй като още 20А ще му дойдат много на контактния ключ.
Сега колегата ще каже, че това обяснение е на китайски
Така...след като смених турбото и отметнах един проблем започнах да се заглеждам по интериора и по сивите детайли има тук там жулнато и се вижда леко черни драскотинки които ме дразнят чесно казано и обмислям да демонтирам тези които мога и да си купя някаква боя за винил и да ги мятам наред. А тези които не мога да демонтирам - на място някак си.
Въпроса ми е тази конзола посредата с подлакътника някой знае ли къде се захваща за да се свали.
И още ако някой е правил вече тази процедура предложете бои разни.
Аз лично подлакътника го вадя с цялата средна конзола Има 2 болчета до скоростният лост и отзад четири болчета закрити с тапи Вадя всичко навън и така пръскам с обикновен спрей Не съм търсил специален защото децата постоянно обезобразяват труда ми така че през година две вадя всичко забърсвам и пръскам
Накратко, повредих си ключа за колата.
Изпуснах го и бутона за отключване на вратите спря да работи, червената лампичка не свети при натискане.
Бутонът за багажника обаче продължава да работи.
Ключът е същия като от този:
Може ли да се разглоби това чудо, подозирам, че нещо вътре се е разпоило и не дава контакт, което ще е лесно за оправяне, но не виждам как може да се отвори ключа.
Благодаря предварително.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Колега ключа се разглобява лесно. Просто свали малката емблема в задната част. Тя е на лепенка, така че няма опасност да я счупиш. Под нея има винт и след като го отвиеш се отваря лесно.
Записах днес два диска Sony с неро файловете са .cda на скорост х10 (по-бавно не ми даде) и изобщо не ги отрази ченджъра... имам няколко купувани оригинални диска и свирят. Бъркам ли някъде или да търся проблема другаде?
Вероятно е изтощена оптиката и затова чете само матричните дискове.
Моят ченджър чете всякакви марки, записвани на каквото дойде. Единствено трябва да са записани като аудио диск.
Вероятно е изтощена оптиката и затова чете само матричните дискове.
Моят ченджър чете всякакви марки, записвани на каквото дойде. Единствено трябва да са записани като аудио диск.
Може като временно решение да се вдигне малко тока на лазера - за целта се разглобява оптиката. Колко ще изкара след това е божа работа. Иначе се оправя с нова Но ако имаш пари за даване, XCarLink е най-добре.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment